loading

Yumeya Furniture - Faumea Nofo'ai Fa'atau Fa'atau & Fa'atau mo Nofoa Faletalimalo, Nofoa o mea'ai & Nofoaga o faleʻai 

O le a le Nofoa Chiavari ma o fea e fa'aoga ai?

Fuafuaga o mea e fai ma teuteuga o nofoaga e mafai ona avea ma fanua 'ese'ese, aemaise lava pe a o'o i le filifilia o nofoa sa'o. Mai ituaiga nofoa eseese o lo'o i le maketi, Nofoa o Chiavari ua fai si lauiloa. O nofoa nei e le na'o le aoga ae latou te faʻaopoopoina se sitaili ma se vasega e mafai ona suia le vaaiga atoa o se mea na tupu. Mai sauniga o le faaipoipoga i fonotaga faapisinisi, o nofoa Chiavari ua oʻo mai e faʻatusalia le matagofie ma le faʻatinoga.

 

I totonu o lenei tusiga o le a e aʻoaʻoina ai le mea o nofoa Chiavari, o latou uiga, pe faʻafefea ona ese mai nofoa Tiffany ma le mea e sili ona talafeagai e faʻaoga ai. O le a tatou talanoaina foi pe faapefea Yumeya Furniture e avea o se paionia i meaafale u'amea fafie faafaigofieina e ala i le saunia o nofoa Chiavari e masani ma umi.

O le a le Nofoa Chiavari?

O nofoa o Chiavari e lauiloa lautele o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o nofoa faʻaipoipo ma mea e fai ma e iai a latou talaʻaga umi ma mataʻina. O nofoa na muamua faia i le amataga o le seneturi sefuluiva i le tamai taulaga o Chiavari i Italia. Le na faia le nofoa, Giuseppe Gaetano Descalzi , na mamanuina le nofoa ina ia faigofie, matagofie, ma aoga. O le nofoa muamua o Chiavari na faia i fafie mai le cherry mai le lotoifale ma o se faailoga o le mamalu, lea e mafai ona vaaia i fale o tamalii Italia.

 

I le aluga o taimi, na suia le mamanu o le nofoa Chiavari ma o mea fou na faʻaaogaina e aofia ai le ofe ma le rattan, lea na sili atu le mama ma taugofie nofoa. O nofoa Chiavari sa fa'aaoga muamua i Italia ae o le 1960s na fa'aaogaina i le Iunaite Setete e le au fai fuafuaga. I aso nei o se faiga masani i le lalolagi atoa ma e faʻaaogaina i faaipoipoga ma taumafataga faʻapea foʻi ma isi galuega maualuga.

 

Mai faʻataʻitaʻiga lata mai o maketi, e faʻamaonia ai o nofoa Chiavari o loʻo manaʻomia pea, ma le tele o fuafuaga faʻapitoa e faʻaaogaina ona o latou mamanu masani ma le mafai ona faʻaaogaina i soʻo se mea. O nei nofoa e mafai nei ona gaosia e faʻaaoga ai laupapa, uʻamea poʻo resin e lauiloa mo lo latou faʻaogaina i le silia ma le 150 atunuu.

Vaega Autu o Nofoa Chiavari

O nofoa o Chiavari ua lauiloa mo le tele o vaega taua e tu'u ese ai i latou mai isi filifiliga nofoa:

 

Fuafuaga Matagofie : O le pito i tua o le nofoa o loʻo faʻaalia i le umi ma le laʻititi o le pito i luga lea o le pito i tua o loʻo faʻafefeteina foi. O lenei mamanu e tuʻuina atu ai se paʻi o le lalelei i soʻo se siosiomaga.

 

Meafaitino Versatility : O lenei nofoa sa masani ona faia mai laupapa, ae o le taimi nei o nofoa Chiavari e faia mai mea eseese e pei o le u'amea fafie ma e oo lava i resini. O lenei faʻaogaina e mafai ai ona latou faʻafetaui e faʻafetaui mea faʻapitoa ma faʻailoga lanu.

 

Mama ma fa'aputu : O nofoa Chiavari e mama tele foi le mamafa ma e faigofie ona faʻaogaina ma faʻatulagaina pe a manaʻomia. E le gata i lea, e sili ona faʻapitoa ma faigofie ona faʻaputu, e taua tele pe a oʻo mai i le teuina ma le felauaiga.

 

Faamāfanafanaga : O nofoa Chiavari, e ui lava e foliga faʻapitoa, e fausia ma manatua ai le mafanafana o tagata faʻaoga. O nofoa e fa'ata'atia e tu'uina atu ai i tagata fa'aoga le fa'amafanafanaga sili a'o fa'avaa e malosi tele, ma fa'aoga ai nofoa mo mea e ono alu ai le tele o itula.

 

Faavaeaga : Chiavari nofoa na faia e Yumeya Furniture e maualuga le lelei ma ua mamanuina ina ia umi. E tusa lava pe o le nofoa e faia i le fafie, uamea poʻo le resin, ua fausia e tumau ma e mafai ona manatu o se fofo tau tamaoaiga i talimalo, mea na tutupu poʻo pisinisi lisi.

Eseesega i le va o Nofoa Chiavari ma Tiffany

O nofoa Tiffany e lauiloa e pei o nofoa Chiavari ma mo se mafuaaga lelei. O nofoa uma nei e fa'aaogaina lautele i pisinisi fuafuaina o mea tutupu ma e toetoe lava tutusa le mamanu. Ae ui i lea, e iai lava eseesega i le va o le lua.

 

E pei o nofoa o Chiavari, o nofoa Tiffany e lauiloa foi mo o latou foliga ma e faʻaaogaina i luga o galuega. Le igoa ‘Tiffany’ e tutusa ma le lalelei ma le vasega, ma o nei nofoa o se ata atoatoa o lenei igoa. O le eseesega tele o loʻo i totonu o le fausaga ma mea faʻaaogaina. O nofoa Tiffany e masani lava ona gaosia mai resini po'o u'amea ma e sili atu ona teuteu fa'atusa pe a fa'atusatusa i nofoa Chiavari e sili atu ona laititi le mamanu.

 

Ole laulau fa'atusa lea e fa'ailoa mai ai le eseesega ile va o nofoa o Chiavari ma Tiffany:

O le a le Nofoa Chiavari ma o fea e fa'aoga ai? 1

Talosaga o Nofoa Chiavari

O nofoa o Chiavari e mama ma e mafai ona fa'aoga toetoe lava i so'o se mea e amata mai i fale'aiga ma fale'aiga ma fa'ato'aga ma mea e fai i fafo. E le gata ina fa'aogaina e ofo atu ai fofo nofoa ae e fa'apena fo'i le fa'aaliga o le avanoa. O iinei’s se va'aiga i nisi o fa'aoga masani o nofoa Chiavari:

  Faaipoipoga

O nofoa Chiavari, atonu, e masani ona faʻaaogaina i faaipoipoga. E fa'alelei ma e mafai ona fa'aoga i fa'aipoipoga masani ma fa'aonaponei. O nofoa Chiavari e masani ona faʻaaogaina mo nofoa i le taimi o le sauniga, faʻafeiloaʻiga, ma e oʻo lava ile laulau ulu. E manino i latou i le mamanu, e mafai ai e le au fai fuafuaga ona teuteu i latou i fusi, aluga poʻo fugalaau ina ia mafai ona ofi i soʻo se lanu lanu ma teuteuga.

 

O nofoa o Chiavari e mafai ona faʻaputuina ma e aoga tele mo nofoaga faʻaipoipo e manaʻomia ai nofoa e toe faʻatulagaina mai lea taimi i lea taimi. E fa'aitiitia fo'i le avanoa o lona uiga e to'atele tagata e mafai ona nofo lelei.

▰  Galuega Autasi

O nofoa o Chiavari e sili ona aoga i faʻalapotopotoga faʻapitoa e pei o konafesi, sauniga faʻailoga, ma taumafataga. E mafua ona o latou foliga faʻapitoa, ma e fetaui lelei mo ia mea. E le gata i lea, o nofoa Chiavari e faigofie ona fai e fetaui ma le mea na tupu’s fa'ailoga po'o le autu, mo se fa'ata'ita'iga, e ala i lanu fetaui po'o fa'ailoga lolomi i luga o le nofoa nofoa. O nofoa o Chiavari e maua uma ai le mafanafana ma le matagofie mo malo ma e le faigofie ona vaivai i taimi uumi.

  Tausiga ma Gala

O taumafataga ma galas o mea taua ia e manaʻomia ai nofoa e matagofie e pei o le mea na tupu. O nofoa Chiavari ma o latou mamanu matagofie e talafeagai mo nei avanoa. O na mea e aulelei ma e le puleaina le mea na tupu’s autu ma mamanu a'o fa'aopoopo pea le vasega e mana'omia tele. O nei nofoa e fa'aogaina ona e faigofie ona ofi i totonu o le matagofie ma le faigofie autu o le fa'amoemoe.

  Mea e fai i fafo

O nofoa o Chiavari e le gata mo taimi i totonu ae e mafai foi ona faʻaoga mo mea o loʻo faia i fafo. Mai fa'aipoipoga fa'ato'aga e o'o atu i fa'aipoipoga i matafaga po'o 'aiga i fafo, o nofoa o Chiavari ua mamanuina ina ia fa'asao i le tau a'o fa'alelei pea i le va'aiga. O nei mea e faia mai mea e mafai ona tatalia tulaga ogaoga o le tau ma e lelei mo le faʻaoga i fafo.

 

u'amea u'amea po'o resin nofoa Chiavari, e aofia ai mea na gaosia e Yumeya Furniture, aua le elea ma e mafai ona faʻaaogaina i fafo.

  Fale'aiga ma Cafés

I totonu o le faletalimalo ma pisinisi talimalo, lea e taua ai le avanoa ma foliga vaaia, o nofoa o Chiavari e sau mo le manaʻomia o nofoa. O nofoa e ta'uta'ua i fale'aiga ma fale'aigaés e mamanuina nofoa fa'alelei ma matagofie mo tagata fa'atau. O nofoa ua mamanuina ina ia fai si fa'alelei, lea e fa'ataga ai le tele o avanoa mo tagata e nonofo ai, ma o le mamanu o nofoa e saofagā foi i le matagofie o le mea'ai.

 

O nofoa o Chiavari e le gata ina foliga matagofie ae e umi foi ma lelei mo le faʻaaogaina i le vaega talimalo. O lo latou fa'aputuina e faigofie ai ona teuina pe a le fa'aaogaina ma o le lelei o mea e fa'aumi ai.

Aʻoaʻo

O nofoa Chiavari ua avea ma se tasi o ituaiga sili ona lauiloa o nofoa faʻapitoa ona o latou mamanu matagofie, fetuutuunai, ma galuega. O nofoa e lelei atoatoa mo faʻaipoipoga i faʻalapotopotoga faʻapitoa ma o lea e mafai ai ona avea ma se tupe faʻaalu tele i fuafuaga faʻapitoa ma tagata e ona nofoaga. La'au, u'amea po'o resin-faia, Chiavari nofoa o se fa'ata'ita'iga lelei o le fa'afefeteina o sitaili e le tumau.

 

I le avea ai o se tagata gaosi meaafale uʻamea fafie faʻapolofesa, Yumeya Furniture saunia nofoa Chiavari lelei mo lau filifiliga. O matou nofoa ua faia e fetaui ma mea faʻaonaponei ae o loʻo i ai pea le foliga masani lea na lauiloa ai nofoa Chiavari mo le tele o tausaga. Tuuina atu nofoa e fa'aputu, mama, ma e sau i ni fa'auma eseese, Yumeya’s Chiavari nofoa e lelei atoatoa mo i latou e fia maua ni nofoa lelei mo soʻo se mea e tupu.

 

A oʻo mai i le filifilia o meaafale mo soʻo se mea e tupu, Chiavari nofoa mai Yumeya Furniture o se filifiliga sili talu ai latou te le gata ina tuʻuina atu le faʻamafanafanaga mo malo ae faʻaleleia atili ai le foliga o le mea na tupu. Mo se faʻaipoipoga, se faʻalapotopotoga faʻapitoa poʻo soʻo se isi lava mea na tupu, o nofoa o Chiavari o loʻo tumau pea o se mea faʻalelei ma matagofie, ma faʻamaonia ai o nisi o mamanu e le mafai ona alu ese.

Are you struggling with fast delivery for small batch orders?
sosoʻo ai
fautuaina mo oe
leai ni faamatalaga
Ia fesoʻotaʻi ma matou
Customer service
detect